Kezdőlap

RITMO DE CONGA***** Carib & Brasil Show

Tisztelt Rendezvény- Programszervező!

 

Köszönjük mindenkinek, aki együtt működött Reinas del Ritmo Carib & Brasil csoportunkkal a nyári időszakban is. Számos felejthetetlen élményt szerezhettünk magunknak, megrendelőinknek és szuper közönségeinknek. Tapasztalataink alapján, időben tervezünk előre, az Őszi, Téli és 2019 évi előadásokra, programokra vonatkozóan.

Ajánljuk szíves figyelmébe RITMO DE CONGA Carib & Brasil SHOW, Reinas del Ritmo és First Party Showband műsorainkat, illetve Solymi de La Conga & Reinas del Ritmo Latin Party programunkat.

műsorunk évek óta népszerűsíti a latin amerikai dallamok, ritmusok és táncok sokszínűségét, profi táncosainknak és előadóinknak köszönhetően. Mindezek által számos sikert érhetünk el hétről hétre, különböző hazai és nemzetközi színpadokon. Műsoraink ideje alatt táncosaink többszöri átöltözéssel mutatnak be különleges, exclusive jelmezeket, mindemellett Brasil Capoeira show és Conga show is színesíti a programot. Interaktív műsorvezetés, Brasil Samba és tánctanítás is az előadásaink kiemelkedő része.